+31 (0)6 55 91 00 45 info@srtrading.eu
OverOns
Mutek_drie

Mütek brikettenpersen

Mütek briketpersen voor hout, turf, miscanthus, stro, biomassa, papier, kunststoffen, textiel, aluminium en andere non-ferro metalen.
Mutek-brikettenpers

Mütek heeft voor u de juiste brikettenpers.

Vele soorten materiaal zijn te briketteren en/of te verkleinen, van zaagsel tot olifantengras (miscanthus) van aluminium tot tapijtsnippers. Wij kunnen voor u in de meeste gevallen een gratis test laten uitvoeren voor briketteren of verkleinen. Dit is altijd aan te bevelen. Dan kunnen wij u het juiste model brikettenpers of shredder aanbieden. Voor elk merk pers geldt een maximale vochtigheidsgraad van 18% van het te persen materiaal.

Wilt u een demonstratie van een Mütek brikettenpers? Dit kan na afspraak bij onze partner Memphis machines te Etten-Leur.

 

Brikettenpersen – Made in Germany

Mütek Systemtechnik is een innovatief familiebedrijf in mechanische en fabriekstechniek. Wij bieden hoogwaardige brikettenpersen en extractie- en filtratiesystemen voor hout, aluminium, kunststoffen, miscanthus, stro, turf, textiel en vele andere materialen. Sinds 1993 draait alles om de thema’s volumereductie, binding van verontreinigende stoffen en energieproductie. Onze machines en systemen zijn “Made in Germany” en worden wereldwijd gebruikt.

Wij garanderen u een constante hoge kwaliteit en een competente en vriendelijke klantenservice inclusief eersteklas reserveonderdelenservice! We kijken ernaar uit u te helpen op uw weg van afval naar recyclebaar!

S&R Trading is officieel importeur voor Nederland en België van Mütek Systemtechnik brikettenpersen.

Meer informatie: www.muetek.eu/en/

Mutek-brikettenpers-2
nieuw

Mütek brikettenpers MFP 35

Technische gegevens : Motor 2,2, KW vierkante briketten 36 x 36 mm. Lengte c.a. 40 mm.
Capaciteit tot maximaal 35 kilo per uur.

Optie’s
Uitschakeling door middel van instelbare tijdklok.
Automatische aan / uit schakeling met draaivleugel sensor
(aan te bevelen in combinatie met een op de pers geplaatste afzuiger).

Brikettenpers MFP 35-2

S&R Trading

 
Tel: +31 (0)6 55 91 00 45
E-mail: info@srtrading.eu

S&R Trading

Technisch Adviesbureau
Hoogstraat 32
4691 CC Tholen
 
logo_nieuw
LogoMutek